De Lactatiekundige

Over mij


Moeder van 3 prachtige kinderen.

Inmiddels 17 jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Als Obstetrisch en Gynaecologisch verpleegkundige actief en sinds 2011 gecertificeerd Lactatiekundige IBCLC. 

 

Tijdens deze jaren heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd met collega zorgprofessionals. Met de verloskundige uit de regio onderhoud ik goed contact. 

kwaliteit


Ik ben aangesloten bij de NVL (Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen). Dit is een veel gestelde eis van de zorgverzekeraars.

Iedereen mag zichzelf een lactatiekundige noemen. De afkorting IBCLC staat voor International Certified Lactation Consultant. Dit certificaat staat gegarandeerd voor hoogwaardige professionele lactatiekundige zorg. De gecertificeerde lactatiekundige dient zichzelf voortdurende te blijven scholen en is gebonden aan zeer strikte regelgeving. Elke 5 jaar dient zij opnieuw een examen af te leggen of voldoende punten te hebben behaald met scholing.

 

Missie


"Moeder en hun kinderen helpen om een prettige borstvoedingsperiode te mogen mee maken"

 

Iedereen is anders, elke moeder, elk kind, elke zwangerschap, elke bevalling maar ook elke borstvoedingsperiode. Mijn doel is jullie te helpen met heldere adviezen die passen bij jullie situatie.